Post by curltipdomadar on Feb 23, 2022 16:46:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Art of War 3: RTS استراتژی ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Art of War 3: RTS استراتژی IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک امتیاز نامحدود ▞▞▞
▞▞▞ Art of War 3: RTS استراتژی 2022 version ▞▞▞
سلام دوستان یک گروه زدم در مورد بازیهای خوب و بد نظر میدن بازی خوب میشه اونجا راحت از دوستاتون بگیرین دوس داشتین بیان لینک کانالمو میزارم از اونجا که بیان به گروه ممنون @lotyanebamaram
به پای ژنرال pc ک نمیرسه ولی بدک نیست تنوع زیاد داره
Art Of War 3:RTS strategispill Strategi mgjn
این بازی بسیار لذت بخش است و نیاز به تمرین زیادی دارد. مهارت اولویت اصلی است و بله تقویت کننده دارد، در ابتدا من واقعاً مخالفم که حتی در حال حاضر، اما از آنجایی که تقویت کننده ها بسیار آسان به دست می آیند، در نهایت از بیشتر آنها استفاده نمی کنم. اما یک چیزی که می خواهم اضافه کنم این است که فروشگاه حتی برای اشتراک ماهیانه بسیار گران است. اکثر ppl احتمالاً اشتراک پرداخت می کنند اگر حدود 5 دلار در ماه برای بازی های موبایلی بالاتر باشد فقط بازیکنانی که کیف پول های بزرگ دارند. پس اکثریت؟ یا اقلیت با پول نقد بزرگ؟
این بازی بسیار عالی است و آن را از نسخه هنر جنگ 2 دنبال کرده ام، محدوده موشک انداز بسیار کوچک به aot2 است، آیا می توانید در ارتقای بعدی کمی آن را افزایش دهید و برای نبرد کوپ skirmish، من ای کاش زمان نبرد به 8 ساعت کاهش می یافت
دارم نصب میکنم بببنم چجوریه
سلام من به این بازی امتیاز کامل نمی دم چون زبان فارسی رو پوشش نمی ده. خیلی وقت هم اعلام شد که نیرو های جدید بیان ولی هنوز نیومدند. پول هم کم می ده. یا پول بازی رو زیاد کنین یا پول رو کم کنین
این بهترین بازی استراتژی زمان واقعی است که من تا به حال بازی کرده ام. این تجربه من است
Bob's World 2 - Running game Macəra hche
🤔
برنده شدن هزینه دارد دانلود نکنید با پیشرفت پشیمان خواهید شد
چرا نمیتونم این بازی رو آپدیت کنم 3 بار امتحان کردم هربار شکست خوردم..بدون آپدیت نمیتونم این بازی رو باز کنم..
به دلیل ارتقای اخیر نمی توان بازی کرد
باید گرافیک را تقویت کرد، بیشتر بازی را انجام داد و به نوعی اعتیادآور است، من آن را دوست دارم زیرا استراتژیک است. شما باید در حین انجام یک بازی خوب هوشمندانه و سریع عمل کنید.
چرا بازی باز نمیشه همش میره بیرون بازی که نشه استفاده کرد بدرد نمی خوره
アート・オブ・ウォー 3: クト - リアルタイムの軍事戦略 頭脳系 ovd
تنها rt های آنلاین واقعی برای اندروید، متأسفانه فاکتورهای Pay-to-Win هستند. اگر حریف شما فقط بتواند با واحدهای OP محض از پایگاه شما عبور کند، استراتژی های شما فایده ای ندارد.
باز نمی شود
ریدم تو بازیتون
بازی خوبیه و باحاله نصبش کنید
خوبه
بازی قبل از آپدیت خوب کار می کرد، الان حتی شروع نمی شود... می گوید اینترنت من ناپایدار است در حالی که بقیه برنامه ها خوب کار می کنند.
در ابتدا بازی به خوبی پیش می رود. اما در P2P وقتی اتصال قطع می شود یک ستاره را از دست می دهم. همچنین من شک دارم که چگونه حریف من همیشه از من پیشرو است. حریف همچنین در عرض چند دقیقه دارای بار کامل از ارتش، نیروی هوایی و نیروی دریایی است، در حالی که من هنوز با منابع کند مدیریت می کنم حتی پس از داشتن 3 مرکز تدارکات. من دارم ازش متنفرم بنابراین حذف نصب شده است.
اشکالاتی وجود دارد که نمی توانم بازی خود را شروع کنم.
بازی خوبیه من خیلی دوست دارم این بازی را امدوارم سرباز های جدید تو بازی بیاد ممنون از سازنده عزیز❤❤❤❤
برداشت آوره فوق العادهست
این بازی یک شاهکار در زمینه RTS است، کاملا شبیه به گیم پلی C&C، مبارزه کاملا متعادل است، هر طرف مزایا و معایب خود را دارد، چند چیز وجود دارد که من دوست دارم در آینده ببینم، مانند پیاده نظام. حمل و نقل در وسایل نقلیه، ساختمانهای پادگان، قابلیت رها کردن نیروهای پیاده نظام با بمبافکن، و همچنین فاصله 1 بین ساختمانها باید برداشته شود، مگر اینکه در درب باشد، واحدها از آن خارج میشوند، دیدن یک سیستم رتبهبندی واحد بسیار جالب است. در زمینه نیز
این یک بازی عالی است، من واقعاً از روشی که آنها از این مفهوم rts استفاده می کنند خوشم می آید
Art of War 3: RTS стратегия Стратегически njt
اگر به این بازی بی توجهی کنی دیگه چرا می خوای مبایل دست بگیری بخدا این بهترین بازی استراتژیکی دنیاس
سعی شد به توسعه دهندگان بگوید که الگوریتم تطبیق آنها به طور موثر کار نمی کند و آنها با این فرض که مشتریان خود انتظار دارند با پرداخت پول برنده شوند، این نگرانی را با روشن کردن گاز نادیده می گیرند. حرف مردم را تحریف نکن! از استدلال Strawman به عنوان پاسخ استفاده نکنید!
واقعا بهترین نیست من میتوانم آن را خوب بنامم اگر میخواهید یک تجربه واقعی RTS خوب داشته باشید، یا روی رایانه شخصی بازی کنید یا... خرد کردن میلیونها اعتبار میتواند ایده خوبی باشد. اما ماموریت ها مشکل من است... اهداف بسیار زیاد، بدون تلاش فوق العاده خاص به سختی می توان به آن دست یافت. من واقعاً مدت زیادی بازی نکردهام، اما میتوانم از قبل نیازمندیهای بسیار زیادی برای اعتبار و زمان ببینم (برخی ارتقاء ممکن است حتی هفتهها ++ طول بکشد). طلا بی فایده است مگر اینکه 666 روز حق بیمه بخواهید یا بخواهید واقعا تنبلی را ارتقا دهید.
بازی مزخرف اخه چرا چند نفر را میارید که الکی نظر مثبت بدن
تمام اجزای یک نوع بازی پایه استقرار بازی را دارد. و همچنین ارتقاء ساختمان ها و واحدها. ماموریت ها نیز سرگرم کننده هستند. همه چیز تا اینجا یک بازی خوب است. آفرین.
Hereo's یک فلاپ کامل بود. آنها یک بازی کاملاً خوب را خراب کردند و اکنون همه دارند می روند
این بازی بسیار حماسی است و بسیار شگفتانگیز است که ساختمانها و مهارتهای تمام واحدها عالی هستند و تنها چیزی که شگفتزده شدم این است که وقتی عقبنشینی میکنید، همه واحدها پس میزنند، بنابراین من به آن امتیاز 5 ستاره دادم عاشق این بازی هستم⚔️❤️🛡️🔥🔥🔥 🔥
Art of War 3:RTS strategie PVP Strategie rrwk
بنابراین این یک درس 5 ستاره بازاریابی برای توسعه دهندگان است... لطفا اول نظرات منفی را بخوانید سپس تصمیم بگیرید که آیا محصول ارزشش را دارد یا خیر، تبلیغات دهان به دهان بهتر از تبلیغات است. سپس بررسیها بر اساس پاسخهای شما به بررسیهای دیگر، رتبهبندی شما را به شما میدهند. و میزان نظرات واقعی (نه نظرات Google 5star bundle که خریداری کردهاید) ..ps. من همچنین تم ها را در گوگل قرار داده ام و به این بسته ها دسترسی دارم..
تنها چیزی که می توانم بگویم این است که اگر عاشق بازی های استراتژیک هستید و این بازی را امتحان نکرده اید، چیز زیادی از دست داده اید زیرا یکی از بهترین بازی های استراتژی است که من بازی کرده ام و من به شدت به آن معتاد هستم، نمی توانم آن را متوقف کنم و می تواند آنقدر بد است که وقتی دیتای من تمام می شود اساساً دچار ناامیدی می شوم بنابراین از تک تک شما می خواهم که این بازی را دانلود کنید زیرا افسانه ای است. این تنها چیزی است که می توانم بگویم
تنها چیزی که من از بازی مناسب خوشم نمیآید این است که او در درگیریهای مشترک، عملیات را انجام میدهد و تمام نیروها را فوراً بمباران میکند و به شما فرصتی برای ساختن نمیدهد. درستش کن
اولین rts که در واقع روی موبایل قابل پخش است. حالت تک نفره خوب متعادل و عالی.